696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

696 KHK ile Kadroya Geçen İşçiler Bilgilendirme

Kamu İşçilerine De Aile Ve Çocuk Yardımı Verilmedir

Asgari ücrette kaldırılan AGİ , yani Asgari Geçim indirimi ile malum tüm işçi arkadaşlar evli bekar çocuklu çocuksuz tüm işçi arkadaşlar aynı ücrete tabi.  

Çalışmalaları devam eden Yeni Türk İş kanunuda, Aile ve çocuk yardımı ödemesi yapılması için yeni düzenleme yapılmasıda elzemdir.

Aile ve çocuk yardımı uygulaması bazı işçi sendikaların işyerindeki toplu iş sözleşmelerinde yer almış ve oradaki işçi arkadaşlarımız için uygulanmaktadır.

Bu talebimizin hem asgari ücret li calisanlar için hemde tüm bordrolu çalışanlar için ortak bir talep olduğuda aşikardır.

Bu gerekçelerle, özel sektör ve Bordrolu tüm kamu çalışanları( işçi, memur) asgari ücretlinin ilgili aydaki vergi istisnası na tabi ise aynı şekilde memurlar için ödenen aile yardımı maddesi tüm asgari ücretli ozel ve kamu tüm bordrolu çalışanlar için de uygulanmalıdır.

İşçi işveren hükümet bu konuda gerekli çalışmaları yapmalı aile ve çocuk yardımı uygulaması yeni Türk İş kanunu ile birlikte hayata geçirilmesi gereklidir.

#AileveCocukyardımı

Önemli: 9 Bin liraya , 19 Bin Liraya Müstakil Parsel Arsalar Paylaşım yapıyoruz. MEMURLARAHABER COM Güvencesi ile Buradan tıklayınız 

Arsalar ile ilgili bütün detayları 05079181740 WhatsApptan yazabilirsiniz . 

Fırsatlar Yağmur Bulutları Gibidir... Yağar ve Geçer...

..

img-20240305-102642-455.webp

fb-img-1709555882011.jpg

İki arsada tek tapudur. Bu arsaları adınıza (tapuya gelemezseniz )alış vekaleti ile güvenli bir şekilde alıyoruz sonra ödemesini yapıyorsunuz.

Not: Alış vekaleti ile adınıza sadece arsa alınır satış yapılamaz 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.