Yeşim Salkım'ın 'klavye delikanlısı' dediği astsubay!

Yeşim Salkım'ın 'klavye delikanlısı' dediği astsubay!

Yeşim Salkım'ın 'klavye delikanlısı' dediği astsubay!

"Savaşa hayır" diyen Yeşim Salkım, kendisine cevap veren bir kişiye "klavye delikanlısı" dedi. O kişinin Suriyede görev yapan astsubay olduğu ortaya çıkınca sosyal medya yıkıldı.

Yeşim Salkım, Türkiye’nin Suriye’de düzenleyeceği Barış Pınarları Operasyonu hakkında, bir Tweet yayınladı. Salkım, düzenlenecek operasyon için, “Bıkmadınız usanmadınız yıkmaktan sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim #SavaşaHayır” değerlendirmesinde bulundu.

HADİ ORADAN KLAVYE DELİKANLISI DEDİ

Yeşim Salkım’ın bu Tweet’ine bir kullanıcı ise cevap verdi. O cevapta, “Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor??Yüzlerce insana zulmedip çoluk, çocuk demeden katleden teröristlerle dolu..Burda bol keseden atmak kolay tabi!!” ifadeleri yer aldı. Bunun üzerine Salkım, Emre kullanıcı adındaki kişiye, “Sen gittin herhalde ben teröristlere değil savaşa hayır dedim” şeklinde cevap verdi.

SURİYE'DE SAVAŞMIŞ ASTSUBAY OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Emre adlı kullanıcı, Yeşim Salkım’ın bu cevabına sosyal medyanın gündemine oturacak olan yanıtı verdi. Emre, “Evet gittim, orda ki insanların halini gördüm..Sen evinde rahat uyurken ben ordan daha yeni geldim!” şeklinde konuştu.

Yeşim Salkım ise inanmamış olacak ki, “Hadi lan ordan klavye delikanlısı” cevabını yazdı. Sosyal medyada bu tartışma sonrası Yeşim salkım'a edate topa tuttu.

Binlerce sosyal medya kullanacısı Yeşim salkım'a o kahraman astsubayın fotoğrafını gönderdi.

ggu-1109-spth.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.