Unvanlarına Göre Temmuz 2019 Zamlı Memur Maaş Listesi

Unvanlarına Göre Temmuz 2019 Zamlı Memur Maaş Listesi

Unvanlarına Göre Temmuz 2019 Zamlı Memur Maaş Listesi

Haziran ayı enflasyon oranının açıklanmasıyla birlikte Kamu çalışanlarının Temmuz 2019 maaşları güncellendi. Her unvan bazında 2019 temmuz ayı zamlı maaş tablosu haberimizde..

UNVANLAR İTİBARİYLE 2019 TEMMUZ AYI ZAMLI NET MAAŞLARI

Enflasyon rakamlarının dün açıklanmasıyla, kamu görevlilerinin 15 Temmuz 2019 tarihinde alacakları aylık net maaş miktarları da belli oldu.

Zamlı ilk maaşlarını 15 Temmuz 2019’da alacak olan kamu görevlilerine, maaş artışından kaynaklı 14 günlük (1-14 Temmuz) fark ise ayrıca ödenecek.

Maaş zammı sonrası kamu görevlilerinin 15 Temmuz net maaş miktarları konusunda bilgi olması bakımından, örnek seçtiğimiz bazı unvanlara ilişkin olarak %15 ve %20 vergi dilimlerine göre,   hazırladığımız Tabloya aşağıda yer verilmiştir.

Zamlı 15 Ocak 2019 net maaşları (eş ve çocuk yardımı hariç)

Tablo, bekar (veya eşi çalışan) ve çocuksuz personele göre hazırlanmış olup, eşin çalışmıyor olmasına ve/veya çocuk sayısı ile yaşlarına göre aylık net maaş miktarı tabloda gösterilenden daha fazla olabilecektir.

NOT:

*Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, bekar (ya da eşi çalışan) ve çocuksuz personele göre değerlendirme yapılmıştır.

*Döner sermayeden yararlananlar için, sabit döner sermaye ödemesi (net ek ödeme miktarı kadar) hesaplamaya dahil edilmiştir.

*Çalışılan yer, kurum ve hizmet bölgesinden kaynaklı ödeme fazlalıkları dikkate alınmamıştır.

*Sendika aidatı, toplu sözleşme ikramiyesi, sosyal denge tazminatı ve ikramiye ödemeleri, ek ders ücreti ödemeleri ve yabancı dil tazminatı hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*Akademik personel için, eğitim öğretim ödeneği hesaplamaya dahil edilirken görev yerlerinden kaynaklı ödeme farklılıkları dikkate alınmamıştır.

*BES kesintileri dikkate alınmamıştır.memur1.jpgm2-001.jpgm3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.