Subay Alımı için Süreç Başlıyor! Subay Öğrenci Alımı Şartları ve Başvuru tarihleri

Subay Alımı için Süreç Başlıyor! Subay Öğrenci Alımı Şartları ve Başvuru tarihleri

Subay Alımı için Süreç Başlıyor! Subay Öğrenci Alımı Şartları ve Başvuru tarihleri

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine 220 subay adayı öğrenci alımı gerçekleşecek. Açıklama, JGSA resmi internet sayfası, BİK, DPB ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıldı.

ÜCRETSİZ, KOLAY HABER TAKİBİ İÇİN SEN DE KATIL! BEKÇİ , POLİS, SÖZLEŞMELİ ER, UZMAN ÇAVUŞ , SUBAY-ASTSUBAY, KAMU VE ÖZEL SEKTÖR MEMUR ALIMI HABERLERİ İÇİN TIKLA VE KATIL.

JGSA'dan yapılan resmi duyuruda alım yapılacak öğrenci sayısının 220 olduğu belirtilirken, ön başvuru işlemleriyle ilgili, "Ön başvurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adreslerinden ulaşılabilecek Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile 01-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında giriş yapılacaktır." denildi. Subay olmak isteyen gençler için önemli duyuru geçtiğimiz gün JGSA'dan geldi. 

JGSA duyurusunda, "JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞININ MUVAZZAF SUBAY İHTİYACININ KARŞILANMASI MAKSADIYLA JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK FAKÜLTESİNE (220) ERKEK ÖĞRENCİ ALINACAKTIR" başlığı kullanılırken, ilgili alıma dair başvuru kılavuzu da yayımlandı. Ön başvuruda bulunacak adayların, lise ve dengi okullardan mezun olmuş olması, Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi bir (21) yaşını bitirmemiş olmak, (1 Ocak 1998 ve sonrası doğumlu olmak) (Mahkeme kararı ile yaş düzeltmesi yaptıran adayların, yaş düzeltmesinden önceki yaşları esas alınır. Bu husus, sınavlar ve kayıt-kabul işlemleri sırasında kontrol edilecektir.) , Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak, şartlarının yanı sıra başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemeleri gerekiyor.  Subay adayı öğrenci alımı için başvuru kılavuzuna http://www.jsga.edu.tr/images/haber/7106622_2019%20Y%C4%B1l%C4%B1%20JSGF%20%C3%96%C4%9Frenci%20Ba%C5%9Fvuru%20K%C4%B1lavuzu.pdf adresinden erişilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.