SKANDAL GÖRÜNTÜLER

SKANDAL GÖRÜNTÜLER

SKANDAL GÖRÜNTÜLER! YAŞLI ADAMA ZORLA MASKE TAKIP BAŞINA KOLONYA DÖKTÜLER

Sosyal medyada yayılan bir video vatandaşlar tarafından tepki topladı. Yaşlı amcayı durduran bir grup genç, amcanın zorla yüzüne maske takarak başından aşağıya kolonya döktü. Büyük tepki toplayan video Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi.

 

Sosyal medyada yayılan bir video vatandaşlar tarafından tepki topladı. 65 yaş üstünün sokağa çıkma yasağının ardından bir grup genç virüsü bulduk diyerek yaşlı amcaya eziyet etti. Yaşlı amcanın yüzüne maske takarak başından aşağıya kolonya döken şahıslar için vatandaşlar Emniyet Genel Müdürlüğü’ne şikayette bulundu.

ÇİRKİN İFADELER KULLANILIYOR
Görüntüde “Virüsün birini bulduk” diyen şahıs, gitmek isteyen yaşlı adamı “Bak lan buraya” diyerek zorla durduruyor. “Virüs vak’asına yakalanmış acil müdahale timi geldi” diyerek yaşlı adama maske takan genç, başına da kolonya döküyor. “Kesinlikle kimseye bulaşmıyorsun, doğru hastaneye gidiyorsun” diyen genç, yaşlı adamı gönderiyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Yaşlı adamın hakarete uğradığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne de zanlıların yakalanması için ihbarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.