Sağlık Bakanlığı 9 Bin 526 Kadro İçin İller Arası Atama Duyurusu

Sağlık Bakanlığı 9 Bin 526 Kadro İçin İller Arası Atama Duyurusu

Sağlık Bakanlığı 9 Bin 526 Kadro İçin İller Arası Atama Duyurusu

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sayfasından ilan ettiği bir basın açıklaması ile 2019 yılı Haziran dönemi iller arası yer değiştirme kurasını yayımladı. 

Bakanlık tarafından yayımlanan atama duyurusunda iller arası yer değiştirme başvurusunda bulunacak personellerin yapmaları gereken işlemler, başvuru süreçleri ve açık kadrolara dair bilgiler yer aldı.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN İLLER ARASI ATAMA DUYURUSU

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgilerde; başvuru işlemlerinin 17 Mayıs Cuma günü başladığı ve 23 Mayıs Mayıs Perşembe gününe kadar devam edeceği bilgisi verildi.

Bu süre içerisinde atama başvurusunda bulunacak olan personeller başvurularını; Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden bakanlığa bildirecekler. 


Başvuruları kesinleşen personeller; Sağlık Bakanlığı'nca yayımlanan atama takvimine göre 28 Mayıs Salı gününe kadar evrak teslim işlemlerini tamamlayacaklar. Bu süreçten sonra adaylar atama sonuçlarını bekleyecekler, bakanlık atama sonuçlarının açıklanacağı tarihi 17 Haziran olarak duyurdu. Bundan sonraki süreçte itirazların alınması ve değerlendirilmesi sonrası 26 Haziran tarijinde kura işlemi gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.