PTT 5.000 Personel Alımı İçin Son Dakika Açıklaması

PTT 5.000 Personel Alımı İçin Son Dakika Açıklaması

PTT 5 Bin Personel Alımı İçin Son Dakika Açıklaması

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından 2018/1 5 bin personel alımı kapsamında yedek adaylar arasından 154 kişinin atamasının yapılacağı duyurulmuştu.

154 yedek aday için Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından 29 Haziran'da Psikometrik inceleme testi düzenlendi. Ayrıca Psikometrik inceleme testi ise Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi ile Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik kadroları için gerçekleştirildi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan son duyuruda ise;

"2018/1 Personel Alımı Yedek Adaylara Yapılan Psikometrik İnceleme Test Sonuçları Açıklanmıştır." denildi.

PTT tarafından yayımlanan resmi duyuruda ise;

"Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılan 2018/1 personel alımı yazılı sınav sonucunda Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik) pozisyonlarında yedek olarak sıralamaya giren adaylara Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Psikometrik inceleme testi sonucu açıklanmıştır.

Psikometrik İnceleme testi sonuçlarına göre başarılı olan adaylar, atanma şartlarını taşıyıp taşımadıklarının tespiti için aşağıda yer alan bilgi ve belgelerle birlikte 17/07/2019 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (31/07/2019 mesai sonuna kadar) Taşra Teşkilatında ilgili PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine başvurmaları gerekmektedir.

BU SÜRE İÇİNDE MÜRACAAT ETMEYENLERİN ATANMA TALEPLERİ İŞLEMDEN KALDIRILACAK OLUP, AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR." ifadelerine yer verildi.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.