O İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

O İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

FLAŞ AÇIKLAMA! 'O İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ŞART'

Geçen yıl Küresel Sepsis Ödülü’ne layık görülen bilim insanı Prof. Dr. Necmettin Ünal, sosyal medya hesabından koronavirüse ilişkin bir paylaşım yaptı. Ünal, bazı illerde il bazlı sokağa çıkma yasağının olması gerektiğini söyleyerek, ”İpin ucunun kaçtığı yerler var, o illerde il bazlı sokağa çıkma yasağı şart. Başka türlü salgını önlemek mümkün değil.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye’de koronavirüsten son 24 saate 46 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıklayarak toplam ölü sayısının 214’e yükseldiğini duyurdu. Türkiye’de toplam vaka sayısı ise 13 bin 531’e yükseldi.

“İPİN UCUNUN KAÇTIĞI YERLER VAR”
Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ipin ucunun kaçtığı bazı yerlerde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesini istedi.Ünal’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım: “Bugün #vaka13531’e yükseldi. Türkiye’de vefat eden toplam vatandaşımız 214. Moral bozmamak gerek. Görünen o ki bu salgın durumu 1-2 ayda bitecek bir olay değil. İpin ucunun kaçtığı yerler var, o illerde il bazlı sokağa çıkma yasağı şart. Başka türlü salgını önlemek mümkün değil

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.