Mess'i soran Ersin Korkut herkesi duygulandırdı!

Mess'i soran Ersin Korkut herkesi duygulandırdı!

Mess'i soran Ersin Korkut herkesi duygulandırdı!

İletişim ödülünü kazanan ünlüler takımında Ersin Korkut, ödül kapsamında kardeşiyle Whatsapp üzerinden konuştu. Kardeşine köpeği Mess'i soran Ersin Korkut'a, çok sevdiği köpeğinini öldüğü söylenmedi. Survivor Panorama'da Ersin'in kardeşiyle yaptığı konuşma hatırlandı ve o anlar yorumcuları duygulandırdı. 
Ersin Korkut'un 'her şeyim' dediği köpeği Mes, yarışma başladıktan bir hafta sonra araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu durum henüz Ersin Korkut'a söylenmezken, Korkut'un iletişim ödüllerinde çok sevdiği köpeğinden bahsetmesi her defasında izleyenleri bir hayli duygulandırıyor. 

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışmaktadır. Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Damla Can, güç ve kondisyon açısından kendine güveniyor.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

BORA EDİN KİMDİR?

23 Mart 1984 doğumlu Bora Edin, 7 yaşına kadar İsviçre’de yaşadı. Lisede eğitim için Malta’ya gitti ve burada Hibernians futbol takımında oynadı. 2 yıl sonra Türkiye’ye dönüş yaptı, Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okudu. Yeditepe Üniversitesi’nde futbol takımında kaptanlık yaptı. Dünyanın 47 ülkesindeki üniversitelerin katılım sağlandığı Salon Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldular. Profesyonel altyapılarda ve amatör kulüplerde lisanlı olarak futbol oynadı. Futbol dışında pinpon, tenis, yüzme gibi pek çok sporla uğraşıp başarılar elde etti. Şu anda CrossFit eğitmenliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.