MasterChef Türkiye'de sürpriz ayrılık

MasterChef Türkiye'de sürpriz ayrılık

MasterChef Türkiye'de sürpriz ayrılık! Elinden gelen her şeyi yapmasına rağmen elenmekten kurtulamadı...

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması MasterChef Türkiye'de bir veda daha yaşandı. Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına iki kişi daha katıldı ve elenen ismi jüri belirledi.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN OLDU?

İlk dokunulmazlığı kazanan mavi takım ikinci dokunulmazlık oyununu kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı Batuhan kazanırken Batuhan eleme potası için ilk isim olarak Murat'ın adını verdi. İkinci isim ise oylarla belirlenen Yasin oldu.

Kırmızı takımdan Açelya ve F. Batuhan; mavi takımdan Murat ve Yasin bu hafta eleme potasında yer aldı.


MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ?

Açelya, F. Batuhan, Murat ve Yasin'in eleme potasında yer aldığı gecede yarışmacılar elenmemek için yemek yaptı. En güzel yemeği yapan isim Murat olurken ikinci isim Yasin oldu. F. Batuhan ve Açelya arasında seçim yapan jüri elenen ismi Açelya olarak açıkladı.

MasterChef Türkiye kim elendi MasterChef yeni bölümde korkutan anlar...
MASTERCHEF AÇELYA KİMDİR?

28 Mart 1998’de Ankara’da doğdu. Küçüklüğünden beri sporla ilgileniyor. Lise döneminde Fenerbahçe’de lisanslı olarak voleybol oynadı, sonra yaşadığı sakatlık yüzünden bırakmak zorunda kaldı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde sinema televizyon bölümünde okuduktan sonra lise tahsilinin yarısında İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar tiyatro bölümüne geçip oradan mezun oldu. Küçüklüğünden beri yemek yaptığı için ailesinin de desteği ile aşçılığa yöneldi ve Mutfak Sanatları Akademisi uzun dönem profesyonel aşçılık bölümünden mezun oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.