Market ve toplu taşımaya SINIRLAMA 24 Mart 2020

Market ve toplu taşımaya SINIRLAMA 24 Mart 2020

SON DAKİKA! İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN FLAŞ MARKET VE TOPLU TAŞIMA KARARLARI..

Son dakika Koronavirüs tedbirleri kapsamında Tüm Marketlerin açılış ve kapanış saatleri değişti. İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.

 
SON DAKİKA FLAŞ HABER! Tüm Marketlerin açılış ve kapanış saatleri değişti. İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.

Son dakika! Toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yarısı kadar yolcu taşıyacak

 
Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, il ve ilçelerdeki küçük, büyük tüm marketler en fazla 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verebilecek. İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum