KORKUTAN 'ÖLÜM' RAPORU

KORKUTAN 'ÖLÜM' RAPORU

DOKTORLARDAN KORKUTAN 'ÖLÜM' RAPORU

Salgının merkezi haline gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği İtalya'ya Rus askeri doktorlar yardıma gitti. İtalyan meslektaşlarının koronavirüsle mücadelesine yardıma giden Rus askeri doktorlar, koronavirüs kaynaklı bazı 'tuhaf' ölümleri rapor etti.

 
İtalya, koronavirüs salgınının merkezi haline geldi. Rus askeri doktorlar, İtalyan meslektaşlarının salgınla mücadelesine yardıma gittiler. Meslektaşlarının yardımına gelen Rus askeri doktorlar, koronavirüs kaynaklı bazı ‘tuhaf’ ölümleri rapor etti.

Moskovskiy Komsomolets gazetesinin haberine göre, aralarında İtalyan meslektaşlarına koronavirüs salgınıyla mücadelede yardım eden Rus askeri doktorlarının da bulunduğu Lombardiya bölgesinde hastalığın bazı yeni etkileri görüldü.

UYKUYA DALIP UYANAMADILAR
Bergamo’nun yaklaşık 35 kilometre kuzeydoğusunda bulunan Gromo kentinde koronavirüslü bazı kişilerin uykuya daldığı ve sonrasında uyanamadığı ortaya çıktı. Bununla birlikte ölmeden önce bu kişilerde hastalığın ciddi belirtilerinin görülmediği kaydedildi.


 
Gazete, aralarında Rus doktorlarının da bulunduğu gönüllü sağlık uzmanlarının çalıştığı pansiyonlardan birinde bir günde bu ‘tuhaf’ hastalardan en az 5 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.