Kerimcan Durmaz'ın ardından Fenerbahçe'de Video vakası!

Kerimcan Durmaz'ın ardından Fenerbahçe'de Video vakası!

Fenerbahçe'de Kerimcan vakası!

Cinsel içerikli videosuyla Türkiye gündemini meşgul eden Kerimcan Durmaz'ın ardından şimdi de benzer bir olayla Fenerbahçeli Nikola Kalinic gündeme oturdu.

 Türkiye henüz Kerimcan Durmaz isimli sözde fenomenin yaptığı terbiyesizliği hazmedememişken bir skandal da Fenerbahçe'li Nikola Kalinic'ten geldi.  Sarı lacivertli basketbolcu Kalinic'in mastürbasyon görüntüleri sosyal medyaya düştü ve hızla yayılarak yeni bir skandal oluşturdu.

Bir kadın ile müstehcen anları internette yayılan Kalinic'in özel bir video uygulamasıyla görüntülü olarak konuştuğu görülüyor. Fenerbahçe Beko'da forma giyen Kalinic, konu ile ilgili açıklama yaptı.

 

Kalinic, Eurohoops'a yaptığı açıklamada olayla ilgili şunları ifade etti: "Benim iznim olmadan ve bilinçli olarak bana zarar vermek için bazı görüntüler piyasaya sunuldu. Tamamen uygunsuz olan bu görüntüler buna rağmen mahremiyetim ve o dönem ki kız arkadaşımla ilgili görüntülerdi. Bu görüntüler ortaya çıktığı için berbat hissediyorum. Bu durum onlara sıkıntı verdiyse ailem, kulübüm, antrenörlerim, takım arkadaşlarım ve sevenlerimden her birinden özür dilemek istiyorum. Mahremiyetimin ihlaline ilişkin soruşturma devam ettiği için konu hakkında daha fazla yorum yapamam."

Skandal videodan sonra Fenerbahçe yönetiminden yıldız Basketbolcu için nasıl bir karar çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.