Karaköy-Kadıköy vapurunda kadınlara bakarak mas..asyon yapan sapık ile ilgili yeni gelişme.

Karaköy-Kadıköy vapurunda kadınlara bakarak mas..asyon yapan sapık ile ilgili yeni gelişme.

Karaköy-Kadıköy vapurunda kadınlara bakarak mastü..asyon yapan sapık ile ilgili yeni gelişme.

İstanbul'da son dönemlerde yaşanan sapık krizlerine önceki gün bir yenisi daha eklendi. Kadıköy- Karaköy seferini yapan şehir hatları vapurunda cinsel organını ovalayarak mastu..asyon yapan Rıza E. isimli sapık polisin sıkı takibiyle yakalanıp gözaltına alındı. Durumu fark eden vatandaşların gösterdiği tepki üzerine kaçıp gizlendiği vapurun tuvaletinde eşgalini gizlemek için ceketini çıkarıp bırakarak kaçan 31 yaşındaki sapığın çocuğun cinsel istismarından sabıkalı olduğu belirlendi.

 

Kadıköy - Karaköy vapurunda geçtiğimiz günlerde yaşanan ve sosyal medyada görüntüsü yayınlanan iğrenç olayda, vapurun üst yolcu kantininde Zeliha Milli isimli kadınında arasında bulunduğu kadınlara bakarak cinsel organını elleyerek mastürbasyon yapan 31 yaşındaki Rıza E. Yolcuların tepkisi üzerine yerinden kalkıp kaçarak vapurun tuvaletine girdi.

Kendisini takip eden yolcuların iz sürmesi üzerine, takipten kurtulmak için eşgalini gizlemek amacıyla ceketini tuvalette bırakan sapık, geminin karaya yanaşmasıyla izini kaybettirerek kayıplara karıştı.

Son dakika... Vapurdaki iğrenç olayın ardından o sapık kıskıvrak yakalandı
İğrenç olayı görüntüleyen Zeliha Milli isimli kadının görüntüleri sosyal medyada yayınlamasıyla oluşan infial sonrasında harekete geçen İstanbul polisi yaptığı kamera takip ve izlemelerinde sapığın Kocaeli Çayıorva’ya kadar kaçtığını tespit etti. Çayıova Emniyeti’yle irtibata geçen ve adresinin belirlenmesi için gerekli bilgileri paylaşan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün verdiği bilgilerle 31 yaşındaki sapık dün öğle saatlerinde çalışmaya gittiği fabrikada yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından ifadesi alınmak üzere Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen fabrika işçisi 31 yaşındaki sapığın yapılan sabıka sorgulamasında çocuğun cinsel istismarı ve cinsel amaçlı rahatsız etme suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.

Son dakika... Vapurdaki iğrenç olayın ardından o sapık kıskıvrak yakalandı
 

Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli’nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken Rıza E.'nin daha önce de benzer bir suçtan kaydı olduğu belirtildi.


İşçi olarak çalıştığı öğrenilen sapık, sorgusunun yapılması için Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmek üzere yola çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.