Jandarma Karakollarına Personel Alınacak!

Jandarma Karakollarına Personel Alınacak!

Jandarma Karakollarına Personel Alınacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  75 jandarma karakollarına personel alımı yapılacağını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye Genelinde faaliyet gösteren, sınırlarımız tehditlere koruyan, vatandaşın huzur ve güvenliğinden sorumlu olan jandarma karakollarına güven masaları kurulacağını belirtti.

Aynı uygulama geçtiğimiz dönemde polis karakollarında da uygulamaya konulmuştu. Güven masalarında görevlendirilmek üzere 3 bin polis alımı yapılmış, psikolojik ve polis eğitimlerinden geçirildikten sonra göreve başlamışlardı. Güven masalarında çalışan polis ve jandarma personellerinin amacı, vatandaşların sorunlarını çözmek, şikayetlerini en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmaktır.

İçişleri Bakanlığı tarafından 75 jandarma karakoluna kurulacak güven masalarında görevlendirilmek üzere kadın ve erkek jandarma alımı yapılacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından personel alımı yapılacağı belirtildi ancak personel alımı ile ilgili ne zaman ilana çıkılacağını belirtmedi.

Bakan Soylu mümkün olan en kısa sürede jandarma karakollarındaki güven masalarının faaliyete geçirileceği ve güven masası personellerinin görevinin başında olacağını açıkladı

Jandarma personel alımı ile ilgili gelişmelerden ve ilanlardan haberdar olmak isterseniz mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum