Gökhan Arsoy'dan tekne kazası açıklaması

Gökhan Arsoy'dan tekne kazası açıklaması

Gökhan Arsoy'dan tekne kazası açıklaması

Bodrum’da sürat teknesinin çarptığı kadın ağır şekilde yaralandı. Tekneyi kullandığı iddia edilen Gökhan Arsoy bir açıklama yaparak çarpma olayını doğrularken, "Denizde sırtüstü yatan hanımefendiyi görmediğim gibi , ayaklarına çarptığımı dahi anlamadım" dedi.

 

Bodrum Adabogazi sularında 10.08.2019 Cumartesi günü üzücü bir tekne kazasi gerçekleşmiştir. Yaşanan olay, hiçbirimizin istemeyecegi ancak herbirimizin başina gelebilecek bir olaydir ki bu sebeple buna “kaza” diyoruz.Bizler kadar dikkatli ve tedbirli insanlarin başına gelmesine ise “kader” diyoruz.

Asla ve kât-a bir örtbas, bir reddetme yahut kaçma söz konusu değildir. 

Tarafima yakıştırılan “çarpıp kaçtı” sözü tamamiyle asılsızdır. Yazılan ve söylenilenlerin aksine olayda hiç bir kasıt bulunmamaktadır. Sahil guvenlik tarafindan aranincaya kadar kaza oldugunun farkinda bile degildim, hemen sahil guvenlige kendim gittim, denizde sirtustu yatan hanimefendiyi gormedigim gibi , ayaklarina carptigimi dahi anlamadim. Gerek hukuki, gerekse kazada zarar gören hanımefendiye karşı vicdani ve insani yukumluluklerim ne ise ustlenmeye hazır olduğumu kendisine ve yakınlarına bildirdim. Burdan da yineliyorum.

Bir kisinin soylemiyle başlatilan karalama sürecinde atlanilan çok önemli bir detay; benim 7 yildir ayni sularda, ayni rotayi izleyerek ne kadar dikkatli ve kurallara uygun hareket ettigim cevredeki diger kaptanlar tarafindan bilindigidir.

 

Ne kadar üzüldüğümü, ne kadar mahcup hissedip, bu talihsiz durumun parçası olduğum düşünüldüğünde kazada incinen hanimefendinin bunun misliyle korku, endise ve kizginlik yasayabilecegini hesaba katarak duruma hassasiyetle yaklaşılmasını rica ediyorum.

Hanimefendinin doktorundan aldigimiz bilgiye göre kendisi bir kaç gün içinde taburcu olacak ve iyileşme sürecinin akabinde normal hayatina devam edecektir.

Bu her insani kahredecek, ruhunda derin yaralar açacak,fark edilmeden gerçekleşen bir kazadır. Çok üzgünüm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.