GENÇ ÖLÜMLER

GENÇ ÖLÜMLER

KORONAVİRÜSTEN GENÇ ÖLÜMLERİN SAYISI ARTIYOR!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Koronavirüs ne kadar yaşlıları etkiliyor denilse de genç vaka ve ölümlerin sayısı da artıyor.

 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs dünyaya yayılarak çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Koronavirüste yaşlıların risk grubunda olduğu söylenirken, genç vaka ve ölümlerin artışı dikkat çekiyor.

Son olarak Panama’da, 13 yaşında bir kız çocuğu COVID-19’a bağlı olarak hayatını kaybetti. Nina Lakhani adlı kızın, kronik bir rahatsızlığı olup olmadığı bilinmiyor. İran’da da daha önce 6 yaşında bir çocuk corona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Corona virüs vakalarının her geçen gün tırmandığı ve bugün itibariyle 8 bin 700’ü aştığı İngiltere’de, salgın 21 yaşındaki bir genç kızın ölümüne yol açtı.

Hafta başında İngiltere’de, 18 yaşındaki bir genç COVID-19’a bağlı olarak yaşamını yitirdi. Geçen hafta Avusturya’da, kronik sağlık sorunları bulunan 28 yaşındaki Türk vatandaşı Yonca Akyol COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Çin’de 11 Şubat tarihinde 20 yaş altı bir ölüm kaydedilirken, Amerikalı 20 yaşındaki bir öğrenci İtalya’da virüs kaptığını, hastalığın kendisini sağır ettiğini, koku ve tat alma duyularını kaybettiğini öne sürdü.egehaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.