FATİH TERİM'İN Son Durumu

FATİH TERİM'İN Son Durumu

FATİH TERİM'İN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI! GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Koronavirüse yakalanan Fatih Terim'in son durumuna ilişkin Galatasaray'dan açıklama geldi.

 

Galatasaray’da 2. kötü haber de Fatih Terim’den geldi!  Abdurrahim Albayrak ve eşinin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, koronavirüse yakalandığı duyurmuştu. Tecrübeli teknik direktör Terim, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En yakın zamanda görüşmek üzere.” dedi.

Galatasaray’dan Fatih Terim’in sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

 GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA;
Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan tetkikler sonucunda, Teknik Direktörümüz Fatih Terim’in korona virüs testi pozitif çıkmış olup, hocamızın tedavisine hemen başlanmıştır.
Teknik direktörümüz Fatih Terim’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, aramıza sağlıklı bir şekilde döneceğine dair inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz” ifadelerine yer verildi.


 

DOKTORUN AÇIKLAMASI;
Profesör Doktor Dilek Arman, Haber Global’de yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ”Çok hafif bir öksürüğü var. Kulüp doktoruyla aynı hastanade çalıştığımız bu gibi durumlarda direkt danışıyorum. Ciddi bir klinik tablo olmadığını biliyorum. Hafif öksürüğü var.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.