EYT'lilerden Son Dakika Vedat Bilgin Ziyareti

EYT'lilerden Son Dakika Vedat Bilgin Ziyareti

EYT'lilerden Vedat Bilgin'e yeni ziyaret

Ankara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Ersin Kotan, geçen hafta Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'in makamını ziyaret ettiklerini belirterek,

"Süreç devam ediyor, çalışma yapılıyor, 2020-2021 yılı içinde EYT çalışmasının sonlanabileceği kanaatindeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Bilgin ile 5 Eylül'de Çankaya Köşkü'nde yapılan görüşmeye katılan isimlerden biri olan Ankara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Ersin Kotan'dan son duruma ilişkin açıklamalar geldi.

EYT sorununun çözümünün uzun sürebileceğine kaydeden Kotan, "2020-2021 yılı içinde EYT çalışmasının sonlanabileceği kanaatindeyiz" dedi. Kotan, Cumhurbaşkanlığından gelecek güzel haberleri beklediklerini söyledi.

Muhataplarının Cumhurbaşkanlığı olduğunu hatırlatan Kotan, "Görüşmeler yapıldı, çıkacak sonucu bekliyoruz. Bizim için açıklanan bütçe önemli değil. Geçen hafta da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'in makamını ziyaret ettik. Görüşmede söylenene göre süreç devam ediyor, çalışmalar yapılıyor. EYT'nin çözümünün uzun süreç alacağı da dile getiriliyor." dedi.

"Artık hükümet de vatandaşlar da EYT sorununu farkındalar" diyen Kotan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direkt olarak EYT sorununun çözümü için talimat vermesinden memnun olduklarını dile getirerek, "2020-2021 yılı içinde EYT çalışmasının sonlanabileceği kanaatindeyiz" diye konuştu.

(yeniakit)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum