EGE'DE İNTİHAR! İNFAZ KORUMA MEMURU.

EGE'DE İNTİHAR! İNFAZ KORUMA MEMURU.

EGE'DE İNTİHAR! İNFAZ KORUMA MEMURU.

Muğla'da Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde infaz koruma memuru olan iddialara göre bir süredir psikolojik sorunları olan Üzeyir G.'den (35) haber alamaması üzerine mesai arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler Üzeyir G.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucu Üzeyir G.'nin intihar ettiği belirlendi. İşte detaylar...

 

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde infaz koruma memuru olan Üzeyir G.'ye ulaşamayan mesai arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirdi.


 
EKİPLER MERDİVENLE BALKONA ÇIKARAK GİREBİLDİ
Üzeyir G.'nin yaşadığı 4 katlı apartmanın 1'inci katındaki daireye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Zili çalan polis, kapının açılmaması üzerine eve, merdivenle balkona çıkarak, girdi.
İNTİHAR ETTİ
Üzeyir G., başından vurulmuş halde bulundu. Polisin kapıyı açmasıyla içeri ve giren sağlık görevlileri kontrolünde, Üzeyir G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz da olay yerine gelerek, incelemede bulundu. İntihar ettiği belirlenen Üzeyir G.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morgunun kaldırıldı. Üzeyir G.'nin sabaha kadar yüksek sesle müzik dinlediği ve bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.