Çocuklarımız Şehit Olurken Onlar Sefa Süremez Dedi Suriyelilere Sahili Yasakladı

Çocuklarımız Şehit Olurken Onlar Sefa Süremez Dedi Suriyelilere Sahili Yasakladı

Çocuklarımız Şehit Olurken Onlar Sefa Süremez Dedi Suriyelilere Sahili Yasakladı

Türkiye’de milyonlarca bulunan Suriyeli Mültecilerle ilgili Bursa’nın Mudanya İlçesi Belediye Başkanı gündeme damga vuracak bir karara imza attı.


Karara göre Mudanya Belediyesine bağlı zabıta ekipleri Suriyelilerin sahil şeridinde dolaşmasına ve denize girmesine izin vermiyor.Gerekçe olarak ise ”Mudanya Halkının rahatsız olması” gösteriliyor ve kararın da Belediye Başkanı tarafından verildiği belirtiliyor.

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ ŞEHİT OLURKEN ONLAR SEFA SÜREMEZ

Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.Türkyılmaz açıklamasında , ” Bizim çocuklarımız şehit olurken, ekonomimiz kötüye giderken onların zevküsefa içinde yaşamaları ve insanımızı rahatsız etmelerine tahammül edemeyiz” dedi. Türkyılmaz, “Ya bize uyacaklar ya da ülkelerine geri dönecekler” ifadelerini kullandı. Türkyılmaz, uygulamaya dair sosyal medya hesabından şunları yazdı: “Hiç kimsenin başkalarını rahatsız etme, özgürlüğünü engelleme hakkı yoktur. Bizim çocuklarımız şehit olurken, analarımız ağlarken, ekonomimiz kötüye giderken onların zevki sefa içinde yaşamaları ve bizim insanımızı rahatsız etmelerine tahammül edemeyiz. Sahillerimizde oluşan uygunsuz görüntülere Zabıta ekiplerimiz tarafından anında müdahale edilmektedir. Yetki alanımızda olmamasına rağmen vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetleri dikkate alarak sahilde çalışmalarımızı sürdürüyor ve ilgili birimleri göreve davet ediyoruz.”

​Türkyılmaz’ın Twitter’da paylaştığı haberde ise “Mudanya Belediye Başkanı adeta Suriyelilerin işgal ettiği Mudanya sahillerini işgalden kurtardı. Bursa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen, bu işgal ve düzensizlik konusunda Büyükşehir Belediyesi kılını kıpırdatmayınca, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, aylardır Suriyelilerin işgal ettiği Mudanya sahilindeki Suriyelilere ait çadır ve hayvanları zabıta marifeti ile toplattırdı” denild

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.