Cenazeden sonra tabutu yaktılar

Cenazeden sonra tabutu yaktılar

Cenazeden sonra tabutu yaktılar

Zonguldak'ta yaşayan 71 yaşındaki Şerafettin Savaş, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öğle namazının ardından özel kıyafetli ekipler tarafından toprağa verilen Şerafettin Savaş'ın tabutu görevliler tarafından ateşe verildi. Tabutun neden yakıldığı ise bilinmiyor...
Zonguldak'ta hayatını kaybeden Şerafettin Savaş'ın (71) taşındığı tabut, cenazenin toprağa verilmesinin ardından görevliler tarafından yakıldı.

Zonguldak Birlik Mahallesi'nde Şerafettin Savaş, hayatını kaybetti. Savaş'ın cenazesi, bugün öğlen kılanan cenaze namazının ardından özel kıyafetli ekipler tarafından Birlik Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi. Savaş'ın taşındığı tabut daha sonra görevliler tarafından yakıldı. Tabutun neden yakıldığı belirtilmezken, Savaş'ın rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA EN İŞLEK CADDE TRAFİĞE KAPATILMIŞTI

Kentte, koronavirüs salgınına karşı halkın sokağa çıkmaması için polis ekipleri sık sık ekip araçlarından anonslar yaparak, uyarılarda bulunuyor. 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlıkları bulunan kişilerin ihtiyaçları vefa sosyal destek grubu tarafından karşılanıyor. Zonguldak Valiliği tarafından alınan kararla kentin en işlek caddesi Gazipaşa, araç trafiğine kapatıldı. Ayrıca otoparklar da kapatılarak halkın kent merkezine inmemeleri istendi.

Alınan tedbirlere karşı bazı vatandaşların bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü. Selami Uzun, resmi evrak işi için dışarı çıktığını anlatarak, "Yoksa gerekmediği sürece dışarı çıkmıyorum. İnşallah bu bela Türkiye'den ve dünyadan en kısa zamanda gider. İnsanların dışarı çıkmaması ve tedbirlerin alınması çok önemli. Gerekli olmadıkça dışarı çıkmamamız gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.