BİM 19 – 25 Ekim 2018 aktüel indirimli ürün kataloğu

BİM 19 – 25 Ekim 2018 aktüel indirimli ürün kataloğu

BİM 19 – 25 Ekim 2018 aktüel indirimli ürün kataloğu

BİM aktüel Cuma indirimleri, marketimizin takipçileri tarafından şimdiden sorgulanmaya başladı. BİM aktüelin indirim kampanyaları aslında tüm vatandaşlarımız tarafından ilgiyle takip ediliyor.

BİM aktüel bu hafta raflarında sayısız, farklı, uygun fiyat içeren, şahane ürünleri titiz bir çalışmayla bir araya getirmeyi başarıyor. 


Özellikle bu hafta BİM aktüel indirim sayfalarında yer alan ayrıntıları mutlaka incelemelisiniz.. BİM aktüel her hafta olduğu gibi dört sayfalık çok özel bir kampanya broşürü ile karşımıza çıkacak. Alışverişlerini hafta sonu yapanlar için BİM’in kampanyası güzel bir fırsat oluyor.

Çünkü BİM kampanyası zaten Cuma günü başladığı için, marketin şubelerinde ürün sıkıntısı çekmeden alışverişlerinizi rahatlıkla yapmış oluyorsunuz.

 Aktüel kampanya Cuma’nın geçerli olduğu tarih aralığını unutmazsanız karlı çıkan siz olacaksınız. Özellikle BİM aktüelde yerini alan Vestel marka 2 yıl garantili buharlı ütüyü söylemeden geçemeyeceğiz. Bu güzel ürünün BİM aktüel haftasında ki fiyatı 85 TL olacak.

Üstelik bu ürünü aldığınızda Vestel servis garantisine de sahip olmuş oluyorsunuz. Bu hafta ev tekstili grubunda yer alan çok özel ürünleri uygun fiyatlarla BİM aktüelde bulabileceksiniz. Kampanyada yer alan ürünlerle çocuklarınızı da sevindirmeniz mümkün görünüyor. Sadece ürünlerin BİM aktüele sınırlı sayıda geldiğini unutmayınız diyoruz.

BİM AKTÜEL 19 EKİM 2018 CUMA KAMPANYASI İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU

bim-20-11-003.jpg

bim.aktuel-002.jpg

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.