Belediye Taşeron İşçi Maaşları En Düşük 4 Bin 100 TL Oldu

Belediye Taşeron İşçi Maaşları En Düşük 4 Bin 100 TL Oldu

Belediye Taşeron İşçi Maaşları En Düşük 4 Bin 100 TL Oldu

HELAL OLSUN. Belediye Taşeron işçi maaşları en düşük 4 Bin 100 Tl Oldu

Bandırma Belediyesi ile taşeron işçi sendikaları arasında imzalanan toplu sözleşme ile birlikte belediye çalışanlarının maaşlarına %30 oranında zam yapıldı. Bu zamlar sonrasında en düşük maaşlı çalışan işçinin maaşı 4.100 liraya çıkacak. Asgari ücrete %26 oranında zam yapılırken Bandırma Belediyesi çalışanlarına %30 oranında zam yaptı. Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Bandırma Belediyesi Başkanı Dursun Mirza, işçilerin alacakları maaşın analarının ak sütü gibi helal olduğunu ifade etti. 

Mirza, işçilerin kendilerini güvende hissetmeleri için sendikalaşmaları gerektiğine de dikkat çekti. Pek çok işverenin veya kurumun sendikaya karşı mesafeli durmasına rağmen Bandırma Belediyesi’nin teşvik ettiğini de sözlerine ekledi. Enflasyonun %20’nin üzerinde gerçekleştiği bir ortamda işçilerin maaşlarının erimemesi için %30 zam veren Bandırma Belediyesi işçileri oldukça sevindirdi.

Diğer Belediye Taşeron işçileride iyi maaşlar almalıdır

TAŞERON İŞÇİLER FACEBOOK GRUBUMUZA KATILARAK BİZLERİ TAKİP EDİN 

HABER TAŞERON FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDEREK İŞÇİ HABERLERİNİ İLK SİZ ÖĞRENİN

Diğer belediyelerde çalışan işçiler de ücretlerine yüksek miktarda zam yapılmasını talep ediyorlar. Ancak belediyelere göre değişen bir ücret tarifesinin olduğunu da ifade etmek gerekir. Ancak her türlü durumda verilen ücretlerin asgari geçim indirimleri hariç olmak üzere 2.020 lira olması gereklidir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum