Belediye Başkanlığı En Az İlköğretim Mezunu 94 İşçi ve Şoför Alımı İlanı

Belediye Başkanlığı En Az İlköğretim Mezunu 94 İşçi ve Şoför Alımı İlanı

Belediye Başkanlığı En Az İlköğretim Mezunu 94 İşçi ve Şoför Alımı İlanı! Son Başvuru 3 Mayıs

Didim Belediye Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere, en az ilköğretim mezunu KPSS şartı olmadan, 94 şoför ve işçi alınacağı ilan edildi.

 Yayımlanan ilanda kadrolar şoför ve beden işçisi olarak verilmiştir. 70 kişi beden işçisi temizlik işlerinde 23 kişi kamyon şoförlüğü, 1 kişi ise kepçe operatörlüğünde çalıştırılmak üzere İŞKUR ilanı yayımlanmıştır.

İLAN DETAYLARI

İstihdam Edilecek Kadrolar: Şoför ve beden işçisi olarak verilmiştir. 70 kişi beden işçisi temizlik işlerinde 23 kişi kamyon şoförlüğü, 1 kişi ise kepçe operatörlüğünde çalıştırılmak üzere İŞKUR ilanı yayımlanmıştır.

BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURU

Beden işçisi için şartlar: En az ilköğretim veya lisans mezunu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasından, 18 ile 60 yaş aralığında olan Aydın İli Didim ilçesinde ikamet edenler arasından 70 kişi alınacaktır. Alınacak personellerin SGK sigortası asgari ücretin artırılmış yüzde 5 fazla maaş ödenecektir. Başvuru için ilan 00004952280 numaralı ilana 3 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar yapabilirler.

KAMYON ŞOFÖRÜ BAŞVURU

Kamyon şoförü için şartlar: En az ilköğretim veya lisans mezunu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, SRC4 belgeye sahip C-E-E+ sınıflarında ehliyete sahip 18 ile 60 yaş aralığında olan Aydın İli Didim ilçesinde ikamet eden iş ilan 00004952566 numaralı ilana 3 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacaktır.

KEPÇE OPERATÖRÜ BAŞVURU

Kepçe operatörü için şartlar: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları arasından, en az ilköğretim veya lisans mezunları arasından, G sınıfı ehliyete sahip, tercihen deneyim sahibi, 18 ila 60 yaş aralığında olan 1 kişi istihdam edilecektir. Başvuru için Aydın ili Didim ilçesinde ikamet edenler iş ilan 00004952676 numaraya 3 Mayıs mesai bitimine kadar yapabilirler.

memurlarahaber.com / Tüm iş ilanları ve kamu personel alımlarını sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.