Artık emekli maaşları

Artık emekli maaşları

VE TALİMAT VERİLDİ: ARTIK EMEKLİ MAAŞLARI...

65 yaş üstü emekliler ile ilgili önemli gelişme!
İçişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan emekliler ile ilgili önemli bir karar verildi. İçişleri Baanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların emekli maaşlarını evlerinden alabilmeleri için valiliklere talimat verdi.

 
Alınan son dakika bilgisine göre İçişleri Bakanlığı 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların emekli maaşlarını alabilmesi için valiliklere talimat verdi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TALİMAT VERDİ
İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası, Denizbank ve PTT ile sokağa çıkma yasağı bulunanlara maaş ödemesi konusunda işbirliği yaptı. Buna göre, sokağa çıkma yasağı olanların maaş ödemesi valilikler ve kaymakamlıklar koordinasyonunda evlerinde yapılmaya başlandı. Sokağa çıkma yasağı olanların maaş ödemeleri; öncelik banka görevlileri aracılığıyla, banka görevlilerinin yetersiz kaldığı yerlerde ise valilik ve kaymakamlıklar koordinasyonundaki vefa sosyal destek grubu ile yapılıyor” denildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.