AÖF 2020 sınav sonuçları açıklandı!

AÖF 2020 sınav sonuçları açıklandı!

AÖF 2020 sınav sonuçları açıklandı!

Anadolu Üniversitesi tarafından 14-15 Aralık Güz Dönemi AÖF sonuçları açıklanma tarihi hakkında resmi bir bilgi paylaşılmamıştı. Biraz önce üniversite rektörünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğrencilere müjde verildi. Sonuçların bugün açıklanacağı bildirilirken vatandaşlar araştırmalara başladı. Aşağıda yer alan linke tıklayarak öğrenci girişinizi yapabilir ve AÖF sınav sonuçları sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz...

AÖF SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
AÖF SINAV SONUÇ İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine dilekçe göndererek veya aofbilgi@anadolu.edu.tr adresine e-posta göndererek yapılabilir.

HARF NOTLARI NASIL BELİRLENİYOR?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC Geçer Harf Notlarıdır ve öğrencinin bu notları aldığı dersler tekrar seçilemez.

CD, DC ve DD koşullu geçer harf notlarıdır. Bu notlar ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00'ın üzerinde ise geçer harf Notlarıdır ve öğrencinin bu notları aldığı dersler tekrar seçilemez. Dolayısıyla, bu, öğrenci bu derslerden başarılı olmuştur anlamına gelir. Fakat, öğrencinin son akademik durumu Uyarı yani genel not ortalaması 2,00'ın altında ise bu notlar, Başarısız Harf Notlarıdır ve Uyarı alınan dönemden itibaren öğrencinin bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir.

FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.