Ak Parti'den Son Dakika EYT Açıklaması

Ak Parti'den Son Dakika EYT Açıklaması

Ak Parti'den Son Dakika EYT Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, emeklilikte yaşa takılanları EYT'liler konusunda "Bizim dönemimizde böyle bir olay cereyan etmedi ve dünyanın hiçbir yerinde de bu kadar erken emeklilik de dediğimiz bu olay yok. Dolayısıyla dünyada olmayan dünyanın da bir ekonomik sıkıntıda olduğu Türkiye'nin de bundan etkilendiği bir dönemde bunun çıkabilme imkanı yok. Ama dediğim gibi onu bilmiyoruz. Bu tartışılıyor. Bu olayın bizim gündemimizde değildir, tartışılmıyor anlamına gelmez" diye konuştu

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Bengütürk televizyonunda gündemi değerlendirdi, emeklilikte yaşa takılanların EYT'lilerin mağduriyetiyle ilgili açıklama yaptı.

AK Partili Türkmen, şunları söyledi:

"Bizim dönemimizde böyle bir olay cereyan etmedi ve dünyanın hiçbir yerinde de bu kadar erken emeklilik de dediğimiz bu olay yok. Dolayısıyla dünyada olmayan dünyanın da bir ekonomik sıkıntıda olduğu Türkiye'nin de bundan etkilendiği bir dönemde bunun çıkabilme imkanı yok. Ama dediğim gibi onu bilmiyoruz. Bu tartışılıyor. Bu olayın bizim gündemimizde değildir, tartışılmıyor anlamına gelmez.

Bu, şu demek de değil. Bütçe ve imkanlarımıza çok büyük etkisi olabilecek bir hadiseyi de yapmak istemiyoruz. Bir de şöyle düşünmek lazım. Her defasında yap-boz tahtası gibi olabilecek işleri yapmamak lazım. Emeklilik sistemimizi alt-üst eden olaylar, hep oradan geliyor. Onlar ülkesini seven insanlardır. Dolayısıyla ülkenin hazinesine sıkıntı yaratacak bir şeyleri istemezler. 'Varsa verin' diyorlar. Onları da hoş karşılamak lazım ama dediğim gibi, o insanlar milletini seven insanlardır."

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum