Ak Parti'den Bir EYT Açıklaması Daha

Ak Parti'den Bir EYT Açıklaması Daha

Burhan Kuzu, EYT açıklamalarına bir yenisini daha ekledi

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, EYT açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Kuzu, "Bizim getirdiğimiz bir sorun değil ama ciddi bir çalışma var" dedi.

 

 Prof. Dr. Burhan Kuzu, EYT açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

"EYT bizim getirdiğimiz bir sorun değil" diyem Kuzu, şöyle konuştu:

"Bizden önceki hükümetlerin emeklilik yaşı ile alakalı olarak bir yukarıya çekmeleri o gün itibari ile o gün aşağıda olan birçok kişinin mağdur olmasına sebep oldu. Yaşa oradan takıldı 25 senesi doldu ama emekli olamadı. Dünyada baktığın zaman emekli yaşı 65 ve üstüdür.

6 buçuk milyon insan var bu söylediğiniz kapsama giren. Bir çalışma yapılıyor Vedat hoca nezdinde onlar da çağırılmış ve görüşleri alınmış, bana gelen bilgi en azından bu, bir orta yol bulunacak, belki kademeli olur. Sonuç olarak bu insanlar hükümetin haklarının gasp edildiğini düşünüyor

. Biz bir yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz.

Biz geldik bakın bir memlekette normal şartlarda 3 ailenin çalışması bir ailenin emekli olması gerekiyor. Bir devletin normali bu ama asgarisi biz geldiğimizde 3 aile emekli 1 aile çalışıyordu. Şimdi hiç değilse 2+2 gibi bir denge kurabilir. Ciddi bir çalışma var bunu biliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.