2.050 Mağaza Satış Temsilcisi Alınacak!

2.050 Mağaza Satış Temsilcisi Alınacak!

2.050 Mağaza Satış Temsilcisi Alınacak!

İŞKUR'un resmi sayfasında güncel tarih olarak şu anda 56.243 açık iş ilanlarıbulunmaktadır. İŞKUR 2019 yılı içerisinde toplamda 493.152 kişeye iş istihdamı sağlamakla birlikte hergün bu rakam artmaktadır. 

 

İŞKUR üzerinden yayınlanan özel kurumlara ait iş ilanları ile, Türkiye genelinde hemen hemen her sektörden yüzlerce meslek gurubuna iş istihdamı sağlanmaktadır. En az okur yazar olmak üzere, meslek ve sektör gurubuna bağlı olarak her bir iş ilanı içeriğinde öğrenim şartları değişmektedir. 


 İŞKUR'da bugün yeni iş ilanları yayınlandı. Yeni yayınlanan açık iş ilanları kapsamında, 717 farklı satış danışmanı sektörüne ait iş ilanları bulunmaktadır.

Bu kapsamda toplamda tam 2 bin 41 personel alımı yapılması planlanmaktadır. Satış temsilcisi personel alımı arayan otomotiv, reel sektör gurubları, banka ve sigortacılık kurumları, turizm, mağaza sektörleri başta olmak üzere onlarca sektör bulunmaktadır.

Satış temsilcisi arayan özel kurumlara ait iş ilanları aşağıda belirtilmiştir.

Satış temsilcisi personel alımı başvurusunda bulunmak isteyen adaylar, ilan altında belirtilen linki kopyalayarak aratabilir ve açılan sayfada, her bir ilan hakkında belirtilen başvuru detaylarını öğrenebilir ve e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvuruda bulunabilir..
İşte İŞKUR tarafından yayınlanan güncel satış danışmanı iş ilanları

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4064

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.