1 Yaşındaki Çocuk Coronavirüsten öldü

1 Yaşındaki Çocuk Coronavirüsten öldü

VALİLİKTEN FLAŞ AÇIKLAMA! HENÜZ 1 YAŞINA BİLE GELMEMİŞTİ... KORONAVİRÜSÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Amerika Birleşik Devletleri'nin İllinois eyaletinin valisi JB Pritzker, bir yaşından küçük bebeğin koronavirüsten dolayı hayatını kaybettiğini açıkladı. Bebeğin başka sağlık sorunlarının olup olmadığını araştırıldığını bildirdi.

 

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını tüm dünyaya hızla yayılırken ABD’de bir yaşından küçük bebek koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

“BU SİZİN İÇİN ALARM ZİLİ”
Eyaletin Sağlık Direktörü Ngozi Ezike ise bu ölümün önlemleri dikkate almayan halk için bir alarm olduğunu söyledi. Ezike, bebeğin ölüm sebebinin ayrıntılarının araştırıldığını söyleyerek, “Bu öldürücü virüsün yayılmasını engellemek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Kendimizi korumak için değilse bile, çevremizdekileri korumak için. Şu ana dek dikkate almıyorsanız bile, bu sizin için alarm zili” diye konuştu.

ÇİN’DE 10 AYLIK BİR BEBEK ÖLMÜŞTÜ
Çocuklar, dünya çapındaki koronavirüs vakalarının çok düşük bir oranını oluşturuyor. Ancak virüs, altta yatan hastalıkları bulunan çocuklar için de tehlikeli. Çin’de, bağırsak sorunu ve organ yetmezliği yaşayan 10 aylık bir bebek ölmüştü. İran’dan da çocuk ölümü haberleri gelmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.