0 Kamu 4/D Taşeron İşçilerine 6 Bin 120 TL Para Verilecek!

0 Kamu 4/D Taşeron İşçilerine 6 Bin 120 TL Para Verilecek!

0 Kamu 4/D Taşeron İşçilerine 6 Bin 120 TL Para Verilecek!

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesinden 4D KAMU İŞÇİSİNE GÜZEL HABER

Antalya il sağlık müdürlüğü promosyon ihalesi  Banka Maaş Promosyonunda Türkiye Rekoru.5 yıl  İÇİN 4 / D KAMU İŞÇİLERİ TAM 6120 Türk Lirası alacaklar

Banka Maaş Promosyonunda Türkiye Rekoru.
İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı tüm kurumlarda görev yapan Doktor’undan, Hemşire’sine, Bilgi İşlem Personelinden, Temizlik personeline gece gündüz demeden Sağlık hizmeti sunan tüm Sağlık çalışanlarımızı kapsayan ihalede AKBANK ile 36 ay süreli ve tek seferde peşin olarak 3.965 TL olarak anlaşmaya varılmıştır.
Sağlık-Sen Diyarbakır Şubemizin de Başkan Yardımcısı düzeyinde katılım gerçekleştirdiği, Banka Promosyonu İhale Şartnamesi ve Banka Promosyonu İhalesi süreci tamamlanmış olup en yüksek teklifi veren AKBANK ile Anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme 2020 yılı itibariyle başlayacak olup 3 yıl (36 ay) sürecektir. Çalışanlarımız promosyon bedeli olan 3.965 TL peşin ödemeyi 15 Ocak 2020’de alacaklardır. Çalışanlarımızı bilgilendirme amacıyla Şartnamenin bazı maddeleri aşağıda verilmiştir.
Bu sürece katkı sağlayan İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanlarına, ihaleye katılım sağlayan tüm banka şubelerine teşekkür eder tüm çalışanlarımıza HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
Her şey Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımız için.
Her şey Sağlık Çalışanlarımızın yüzünde ki tebessüme vesile olmak için.

 Banka, anlaşma süresince, ATM kartı, ek kart ve kredi kartı verilmesi, yenilenmesi, değiştirilmesi, iptal edilmesi veya kullanılması, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya ATM aracılığı ile gerçekleştirilen havale ve EFT işlemlerinden, personelin bankadaki hesaplarından aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, işlem masrafı, kart aidatı ücreti gibi herhangi bir ad altında masraf veya ücret talep etmeyecek ve herhangi bir kesinti yapmayacaktır. Bankanın şubesinin veya ATM/BTM cihazının bulunmadığı ilçelerdeki Ortak Noktalardan (ATM) yapılan işlemlerden herhangi bir ad altında ücret alınmayacaktır. Sehven yapıldığı takdirde derhal personelin hesabına iade edilecektir.
 Banka, personelin alacağı iş avansları da dahil gerek kendi hesapları arasında gerekse üçüncü şahıslara yapacağı havale ve EFT ile birlikte diğer tüm bankacılık hizmetlerinden herhangi bir masraf ve komisyon almayacaktır.
 Banka, kurum personelinin hesabının bulunduğu şubenin dışındaki herhangi bir şubesinden parasını çekebilecek, yatırabilecek, bu işlemler için herhangi bir ücret talep etmeyecektir.
 Banka, maaşın miktarına bakmaksızın ATM’den günlük nakit çekme miktarını en az 2.000,00 TL. (İkiBinTürk Lirası)’nın altına düşürmeyecektir. Ancak şubelerden yapılacak para çekme işlemlerinde herhangi bir miktar kısıtlaması yapmayacaktır.
 Banka, kurum personelinin talebi olmadan nakit avans kredisi açmayacaktır. Personelin talebi doğrultusunda nakit avans kredisi açılması halinde ise uygulanacak faizler aylık olarak tahakkuk ettirilecektir. Personelin yazılı talebi olmadan maaş hesabı banka tarafından değerlendirmeye (tasarrufa) tabi tutmayacaktır. (örnek: her türlü sigortalama, yatırım hesabı, fon hesabı vb) Personelin yazılı talebi üzerine kredili mevduat hesabı açılabilecektir.
 Banka, kurum personelinin adına otomatik olarak vadesiz maaş hesabı açacak ve personel adına ücretsiz olarak ATM kartı düzenleyecektir. İsteyen personele kredi kartı çıkarılacak bunun için yıllık kredi kartı kullanım aidatı veya herhangi bir ad altında ücret talep etmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.